Contact

Eén ding staat voor mij centraal: de mens die ondersteuning nodig heeft, moet er altijd op kunnen vertrouwen dat hij wordt gehoord en gezien.

Willem Veltman

Staat het idee van het Berenbord je aan en wil je informatie, neem dan vrijblijvend contact op met Willem Veltman.

Je kunt me bereiken op telefoonnummer: (+31) 0654782043 als je persoonlijk contact wilt.

Wil je liever mailen, dat kan ook, naar: willem@berenbord.nl

Ik ben een bevlogen professional die al sinds 1977 in de wereld van zorg en welzijn actief is. Begonnen bij de basis: op de werkvloer, in de groep. Daarna gaf ik een tijd leiding en werkte ik in diverse advies- en beleidsfuncties. Nu ben ik alweer twaalf jaar werkzaam als zelfstandige in een adviserende rol.

Er is veel veranderd in de afgelopen 40 jaar, ook in de wereld van de zorg. Wat is gebleven, is de voortdurende spanning tussen leefwereld en systeemwereld. Tussen het vervullen van je eigen wensen en verlangens in het leven, en de belangen en mogelijkheden van de organisatie waarbij je aanklopt voor ondersteuning daarbij.

In het berenbord komen al mijn ervaringen bij elkaar. De vele mensen die ik heb mogen ontmoeten, ook de verwanten en degenen in de direct begeleidende sfeer, ben ik dankbaar omdat ik gedurende een periode deelgenoot mocht zijn van hun levensreis.

De opleiders, leidinggevenden, collega’s en opdrachtgevers die ik mocht ontmoeten hebben me geïnspireerd, scherp gehouden en ondersteund op vele manieren in mijn eigen leven. Alles wat ik bereikt heb, bereikte ik met anderen samen. Mijn motto is dan ook: samen op weg zijn naar een bestemming is wellicht belangrijker dan het bereiken daarvan.